Dit is de “Public Cloud”

Wij hebben expertise op het gebied van public cloud en beheren en verkopen de belangrijkste public cloud diensten van AWS, Google Cloud en Microsoft Azure. Wij bieden je flexibele contractmodellen, 24/7 service en ondersteuning, beveiliging en factureringsdiensten. Onze datacenters hebben Cloud connect verbindening naar de publieke cloud. één aanspreekpunt voor jouw bedrijfskritische applicaties.

Meer weten over de Hybrid Cloud of de Private Cloud

 


 

 

Dit is de “Private Cloud”

Onze Private Cloud (Basefarm Cloud) is afgestemd op de individuele behoeften van de klant en biedt je een toegewijde implementatie, gebaseerd op Vmware, Open Stack en andere. Onze Private Cloud is geschikt voor zowel Microsoft-omgevingen als Linux-omgevingen. Deze worden geleverd vanuit onze eigen datacenters in heel Europa.

Meer weten over de Hybrid Cloud of de Public Cloud

 


 

 

Dit is de “Hybrid Cloud”

Onze Hybride Cloud Services combineert de voordelen van cloud computing, automatisering, schaalbaarheid en kosten met de prestatievoordelen en randvoorwaarden van traditionele hostingomgevingen. Onze Hybride cloud is ideaal voor de integratie van legacy systemen en Inter-Cloud Connectivity.

Meer weten over de Public Cloud of de Private Cloud