PLATFORM OPERATIONS

Wij bouwen jouw publieke cloud-infrastructuur, ondersteunen met implementatie, data, gebruikers en configureren de oplossing voor dagelijks gebruik. Zo kun jij je focussen op de corebusiness en Basefarm beheert dan je bedrijfskritische applicaties in de cloud 24/7. Daarnaast houden we de vinger aan de pols hoe en waar wij kunnen ondersteunen nu en in de toekomst.

Platform Operations geeft je toegang tot een dedicated klantenteam dat verantwoordelijk is voor jouw cloud-infrastructuur 24/7. Het Basefarm klantenteam werkt nauw samen met jouw developmentteam en wordt een betrouwbare verlengstuk van de IT-organisatie. Deze service geeft je toegang tot Basefarm’s expertise op gebied van technologie, tooling, processen, cloud en applicaties. Platform Operations geeft ook toegang tot security-processen, tooling en natuurlijk onze expertise 24/7.

Click here to add your

GUIDED OPERATIONS

Ben je jouw cloudstrategie aan het bepalen en wil je innovatiesupport met agile tooling en de bijbehorende methodieken? Kun je advies gebruiken over cloudsecurity? Onze experts kunnen adviseren en faciliteren in je strategieontwikkeling.

Lees meer over onze Guided Operations

FRONTLINE OPERATIONS

Heb je al een operationeel service platform in de cloud en wil je je focussen op de corebusiness en niet op de operatie van de IT services? Heb je iemand nodig die de afhandeling doet van alarmen 24/7 om de bedrijfskritsche omgeving te garanderen en te verbeteren van de kwaliteit?

Lees meer over onze Frontline Operations