Jules Pieters nieuwe countrymanager voor Login Consultants en Basefarm Nederland

Jules Pieters

AMSTERDAM – Jules Pieters is aangesteld als nieuwe countrymanager voor Login Consultants en Basefarm in Nederland. Login Consultants en Basefarm, beiden onderdeel van Orange Business Services, werken sinds 2019 intensief samen om organisaties in Nederland te voorzien van innovatieve werkplek- en cloudoplossingen. Als countrymanager is Pieters verantwoordelijk voor de verdere integratie tussen de twee organisaties en moederbedrijf Orange Business Services.

“Door het thuiswerken tijdens de COVID-19 pandemie zien we dat bedrijven een sterke behoefte hebben aan digitale werkplekconcepten en hybride clouddiensten. De diensten van Login Consultants rond de digital workspace en de cloudoplossingen van Basefarm vullen elkaar daarom prachtig aan. De integratie van deze twee organisaties in combinatie met Orange Business Services geeft ons de kans om te werken aan verdere innovatie van ons portfolio én om onze klanten totaal te kunnen ontzorgen van cloud- tot werkplek- en applicatie-infrastructuur”, aldus Pieters.

Pieters werkte de laatste 5 jaar voor Actito als countrydirector, waarbij hij vooral de Nederlandse en Duitse organisatie op de kaart heeft gezet. Daarvoor was hij werkzaam bij onder andere Adobe, Columbus, Prodware en IBM in de rol van countrymanager en managing director.

Pieters neemt de functie over van Rob van Bavel, die per half augustus is aangesteld als SVP Workspace Services binnen de groep.

Over Login Consultants en Basefarm

Login Consultants en Basefarm ondersteunen organisaties bij de digitale transformatie op het gebied van de digitale werkplek en (multi)cloud. Van strategisch en technisch advies, ondersteuning bij implementatie of migratie tot volledige IT-outsourcing. Samen zorgen wij voor de best passende cloud- en werkplekoplossingen die organisaties de flexibiliteit bieden om hun strategische uitdagingen aan te gaan.

Login Consultants en Basefarm zijn beiden onderdeel van Orange Business Services.